Βρετανία: Η δημοτικότητα του Κιρ Στάρμερ στο χαμηλότερο σημείο

Βρετανία: Η δημοτικότητα του Κιρ Στάρμερ στο χαμηλότερο σημείο

Συμπληρώνονται 100 ημέρες από την ανάληψη της πρωθυπουργίας της Βρετανίας από τον Κιρ Στάρμερ και η στάση του κοινού φαίνεται διαμορφωμένη. Έξι στους δέκα Βρετανούς δηλώνουν απογοητευμένοι από την μέχρι τώρα διακυβέρνηση του ηγέτη του Εργατικού Κόμματος, με τη δημοτικότητα του Στάρμερ να αγγίζει το χαμηλότερο σημείο της. Οι προσδοκίες των πολιτών για θετικές αλλαγές δεν έχουν ικανοποιηθεί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η δυσαρέσκεια. Η πολιτική του ατζέντα δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στα αιτήματα του λαού, ενώ οι επικρίσεις για την αδυναμία επίλυσης βασικών προβλημάτων κλιμακώνονται.

Ο Στάρμερ, που ανέλαβε την πρωθυπουργία σε μία κρίσιμη για τη Βρετανία περίοδο, αντιμετωπίζει δύσκολο έργο να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων. Η κρίση οικονομίας και τα ζητήματα δημόσιας υγείας φαίνεται ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση αυτής της αρνητικής εικόνας. Παρόλο που η ομάδα του εργάζεται πυρετωδώς για να αντιστρέψει τα αρνητικά ποσοστά, το κοινό ζητά επιτακτικά άμεσες λύσεις και αποτελεσματικές πολιτικές. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image