Η ανατριχιαστική πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ στην Νταϊάνα

Η ανατριχιαστική πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ στην Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα θεωρούσε τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ «γλοιώδη» και «ανατριχιαστικό». Αυτές είναι οι λέξεις που περιγράφουν το άβολο συναίσθημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η Νταϊάνα ένιωθε έντονη δυσαρέσκεια απέναντι στον Αιγύπτιο επιχειρηματία, λόγω των ενοχλητικών του προτάσεων και της συμπεριφοράς του. Η Νταϊάνα, γνωστή για την ευαισθησία και την αφοσίωσή της στους ανθρώπους, προσπαθούσε πάντοτε να διατηρεί την ευγένειά της. Παρά τις προσπάθειές της, οι επαναλαμβανόμενες αρρωστημένες ερωτικές προτάσεις του Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ την έκαναν να αισθάνεται ανασφάλεια και εξαιρετικά άβολα.

Το γεγονός αυτό δεν είναι άγνωστο στον στενό κύκλο της βασιλικής οικογένειας, αλλά και στον τύπο, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι είχαν έρθει σε επαφή με πληροφορίες από το περιβάλλον της Νταϊάνα. Ο Φαγιέντ, πατέρας του Ντόντι Αλ Φαγιέντ, είχε προσπαθήσει πολλές φορές να προσεγγίσει ερωτικά την πριγκίπισσα με πρόφαση επαγγελματικές ή φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Η δυσάρεστη αυτή εμπειρία της Νταϊάνα αποκαλύπτει τον βαθμό της ενόχλησης και της απελπισίας που ένιωθε όταν βρισκόταν κοντά στον επιχειρηματία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image