Εσπευσμένη απομάκρυνση Βρετανών από τον Λίβανο

Εσπευσμένη απομάκρυνση Βρετανών από τον Λίβανο

Η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να εκμισθώσει αεροσκάφος για την εσπευσμένη απομάκρυνση Βρετανών υπηκόων από τον Λίβανο, λόγω της κλιμακούμενης έντασης στην περιοχή. Το αεροσκάφος θα χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή απομάκρυνση των πολιτών με στόχο την αποφυγή οποιουδήποτε κινδύνου. Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι, δήλωσε ότι η ασφάλεια των Βρετανών υπηκόων είναι κορυφαία προτεραιότητα για την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. «Η ασφάλεια των Βρετανών υπηκόων στον Λίβανο παραμένει κορυφαία προτεραιότητά μας», διαβεβαίωσε ο Λάμι.

Το αεροσκάφος που εκμισθώθηκε διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφαλή μεταφορά των πολιτών. Οι αρχές συνιστούν στους Βρετανούς υπηκόους να ακολουθούν τις οδηγίες του Υπουργείου Εξωτερικών και να παραμένουν ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image