Επίθεση στη Γερμανία από Σύρο: Μαχαίρι και φωτιές σε διαμερίσματα

Επίθεση στη Γερμανία από Σύρο: Μαχαίρι και φωτιές σε διαμερίσματα

Αναστάτωση προκάλεσε στη Γερμανία η επίθεση από έναν Σύρο άνδρα ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι 31 άτομα και έβαλε φωτιές σε διαμερίσματα. Το συμβάν σημειώθηκε στο Έσσεν, όπου ο ύποπτος, ένας 41χρονος άνδρας με συριακή υπηκοότητα, πραγματοποίησε την επίθεση. Παρά τις εντατικές έρευνες, τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα σε τοπικά νοσοκομεία, με την κατάσταση κάποιων να κρίνεται σοβαρή. Οι αρχές προσπαθούν να διευκρινίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες ο δράστης κατάφερε να προχωρήσει στην επίθεση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης χρησιμοποίησε μαχαίρι, ενώ παράλληλα προκάλεσε πυρκαγιά σε διάφορα διαμερίσματα στην περιοχή.

Οι κάτοικοι του Έσσεν είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει τα κίνητρα και τις συνθήκες της επίθεσης. Οι τοπικές αρχές έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να αποτραπούν περαιτέρω επιθέσεις και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image