Επίθεση ενόπλων στον Ισημερινό με επτά νεκρούς

Επίθεση ενόπλων στον Ισημερινό με επτά νεκρούς

Σε μια τραγική εξέλιξη στον Ισημερινό, τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μια επίθεση ενόπλων. Το περιστατικό συνέβη σε έναν χώρο όπου διεξάγονταν μυστικά κοκορομαχίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι οκτώ ένοπλοι εισέβαλαν στον χώρο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, προκαλώντας πανικό και χάος. Η επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή Esperanza του Guayaquil. Οι τοπικές αρχές προσπάθησαν αμέσως να δώσουν μια πρώτη εκτίμηση για τον αριθμό των θυμάτων και τον λόγο της επίθεσης.

Η αστυνομία του Ισημερινού έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες και να κατανοήσει το κίνητρο πίσω από την επίθεση. Ο πρόεδρος του Ισημερινού, Guillermo Lasso, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το συμβάν και υποσχέθηκε να ενισχύσει τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στη χώρα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image