Ουκρανία: Η κατάσταση στα μέτωπα των μαχών με τις ρωσικές δυνάμεις παραμένει πολύ δύσκολη

Ουκρανία: Η κατάσταση στα μέτωπα των μαχών με τις ρωσικές δυνάμεις παραμένει πολύ δύσκολη

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καλούνται να καταβάλουν τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια κατά την περίοδο του φθινοπώρου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, καθώς η κατάσταση στα μέτωπα των μαχών με τις ρωσικές δυνάμεις παραμένει πολύ δύσκολη. Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να ασκούν πίεση και να εντείνουν τις επιθέσεις τους, καθιστώντας την ανάγκη για ενισχυμένη αμυντική δράση επιτακτική. Στη διάρκεια του φθινοπώρου, οι συνθήκες μάχης γίνονται ακόμη πιο περίπλοκες λόγω των καιρικών συνθηκών και των περιορισμών στην εφοδιαστική αλυσίδα, καθιστώντας την κατάσταση ακόμη πιο απαιτητική για τις ουκρανικές δυνάμεις.

Ο Ζελένσκι τόνισε ότι η δύναμη και η αντοχή των στρατιωτών είναι ζωτικής σημασίας για την υπεράσπιση της χώρας. Οι Ουκρανοί πολίτες παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, καθώς οι μάχες συνεχίζουν να επηρεάζουν την καθημερινότητά τους και τις ζωές των αγαπημένων τους. Ο Ζελένσκι ανέφερε επίσης ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία, τόσο σε επίπεδο στρατιωτικής βοήθειας όσο και σε επίπεδο ανθρωπιστικής υποστήριξης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image