Δέσμευση Αντετοκούνμπο: Στήριξη των νέων οικογενειών σε βασικά αγαθά

Δέσμευση Αντετοκούνμπο: Στήριξη των νέων οικογενειών σε βασικά αγαθά

Σε ανάρτησή της, η Μαράια Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη στήριξη των νέων οικογενειών σε βασικά αγαθά. Η ίδια τόνισε πως η έλλειψη βασικών αγαθών είναι ένα θλιβερό φαινόμενο που επηρεάζει πολλές οικογένειες, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών τους. Η Μαράια ανέφερε πως η δέσμευσή τους πηγάζει από την επιθυμία τους να προσφέρουν βοήθεια και ανακούφιση σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην κάλυψη των βασικών τους αναγκών. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, επεσήμανε την ανάγκη για αλληλεγγύη και υποστήριξη προς τις οικογένειες που δυσκολεύονται να προμηθευτούν τα απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση.

Το ζεύγος Αντετοκούνμπο έχει ήδη ξεκινήσει δράσεις που στοχεύουν στην παροχή βοήθειας, προσφέροντας σημαντικά αγαθά σε άπορες οικογένειες. Η δράση αυτή περιλαμβάνει τη διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αναγκαίων ειδών σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς. Η Μαράια υπογράμμισε πως η δέσμευσή τους είναι συνεχής και αφορά κάθε γωνιά όπου υπάρχει ανάγκη. Κλείνοντας την ανάρτησή της, επεσήμανε πως προσδοκά περισσότερους ανθρώπους να ευαισθητοποιηθούν και να συνεισφέρουν ώστε αυτή η προσπάθεια να συνεχίσει να έχει θετικά αποτελέσματα για τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image