Ολυμπιακός | Ο Ιμπόρα διχάζεται - Η Λεβάντε πιέζει για επιστροφή, ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής

Ολυμπιακός | Ο Ιμπόρα διχάζεται - Η Λεβάντε πιέζει για επιστροφή, ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε δηλώσεις, αναφέροντας ότι η καρδιά του τον καλεί να επιστρέψει στη Λεβάντε και να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Η Λεβάντε επιθυμεί την επιστροφή του έμπειρου μέσου, αλλά πρέπει πρώτα να πουλήσει κάποιους παίκτες και να συγκεντρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι τις 30 Ιουνίου για να εξισορροπήσει τον προϋπολογισμό της. Μόλις επιτευχθεί αυτό, θα προχωρήσει στις επιθυμητές μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, η Λεβάντε έχει ζητήσει τόσο από τον Βιθέντε Ιμπόρα, που λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όσο και από τον Χοσέ Λουίς Μοράλες, που αποχωρεί από τη Βιγιαρεάλ, να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα πριν πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Στον Ολυμπιακό, η παραμονή του Ιμπόρα παραμένει ανοιχτή, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για τον Χοάν Χορδάν και έχουν προχωρήσει στην περίπτωση του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.