Ιαπωνία | Νέα εφαρμογή γνωριμιών στο μέτωπο της υπογεννητικότητας

Ιαπωνία | Νέα εφαρμογή γνωριμιών στο μέτωπο της υπογεννητικότητας

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ετοιμάζεται να εισάγει μια νέα εφαρμογή γνωριμιών για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα της υπογεννητικότητας και της μείωσης των γάμων. Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που μίλησε στην ιαπωνική εφημερίδα The Asahi Shimbun, η ελπίδα είναι να παρέχεται ένας είδος ήπιας ώθησης στο ποσοστό περίπου 70% των ανθρώπων που επιθυμούν να παντρευτούν, αλλά δεν ενεργούν ενεργά για να βρουν σύντροφο.

Για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή, οι χρήστες θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφα που επιβεβαιώνουν την «νόμιμη ελευθερία» τους και την πρόθεσή τους να παντρευτούν. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν 15 προσωπικά στοιχεία όπως ύψος, επάγγελμα και εκπαιδευτικό υπόβαθρο, τα οποία θα είναι ορατά σε άλλους χρήστες. Τέλος, θα απαιτείται επίσημο φορολογικό πιστοποιητικό για τον ετήσιο μισθό τους, προκειμένου να πιστοποιηθεί η οικονομική τους κατάσταση.

Η πόλη έχει ήδη επενδύσει 1,28 εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη της εφαρμογής, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι αυτού του έτους.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.