Βρετανίδα 20 ετών πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου στην Τουρκία

Βρετανίδα 20 ετών πέθανε μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου στην Τουρκία

Ένας χειρουργός είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Στις 5 Ιανουαρίου 2024, η 20χρονη Morgan Ribeiro από το Λονδίνο ταξίδεψε στην Τουρκία για να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Serkan Bayil, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία την ίδια επέμβαση σε άλλους δύο ασθενείς από την Αγγλία.

Την επομένη της επέμβασης, η Ribeiro επέστρεψε στην Αγγλία με αεροπλάνο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης, η κοπέλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Σερβίας. Οι γιατροί στο σερβικό νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι η Ribeiro είχε υποστεί διατρητική βλάβη στο λεπτό έντερο. Η κοπέλα υπέστη επίσης καρδιακή προσβολή και τέθηκε σε κώμα. Τελικά, η Ribeiro πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου.

Η μητέρα της Ribeiro, η Erin Gibson, υποστηρίζει ότι η κόρη της δεν πέθανε από εμβολή κατά την πτήση, όπως ισχυρίζεται ο Dr. Bayil. Η Gibson υποστηρίζει ότι η διατρητική βλάβη στο λεπτό έντερο προκλήθηκε από την επέμβαση του Dr. Bayil ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες της Gibson. Ο χειρουργός υποστηρίζει ότι η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ότι η Ribeiro πέθανε από εμβολή κατά την πτήση. Η υπόθεση της θανάτωσης της Morgan Ribeiro βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις τουρκικές αρχές.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.