Τρεις νεκροί στην αυλή του σπιτιού του φίλου τους - Ο ιδιοκτήτης κοιμόταν για δύο ημέρες

Τρεις νεκροί στην αυλή του σπιτιού του φίλου τους - Ο ιδιοκτήτης κοιμόταν για δύο ημέρες

Τρεις άνδρες βρέθηκαν νεκροί στην αυλή του σπιτιού ενός φίλου τους στο Κάνσας Σίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος διόργάνωσε μια συγκέντρωση για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί έναν αγώνα, ισχυρίζεται ότι κοιμόταν στον καναπέ για δύο ημέρες, την ώρα που τα αγαπημένα τους πρόσωπα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Οι τρεις άνδρες, οι David Harrington, 37 ετών, ο Ricky Johnson, 38 ετών, και ο Clayton McGeeney, 36 ετών, είχαν πάει στο σπίτι του Jordan Willis στις 7 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του NFL. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Willis, ο εντολέας του τους άφησε έξω από την εξώπορτα του σπιτιού γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα.

Την επόμενη μέρα, η αρραβωνιαστικιά του Harrington πήγε στο σπίτι για να τον βρει, αλλά δεν τον βρήκε. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του με τηλεφώνημα και μήνυμα, αλλά δεν απάντησε. Καθώς ανησυχούσε, αποφάσισε να εισβάλει στο σπίτι. Όταν μπήκε μέσα, βρήκε τα πτώματα των τριών ανδρών έξω από την πίσω αυλή. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 3 το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου.

Ο Willis υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους θανάτους των φίλων του. Είπε ότι κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού και δεν ξύπνησε παρά μόνο όταν η αστυνομία χτύπησε την πόρτα. Οι αρχές δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει την αιτία θανάτου των τριών ανδρών. Η τοξικολογική έκθεση αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.