Αστυνομικός κατήγγειλε συνάδελφό του για συστηματικό εκβιασμό

Αστυνομικός κατήγγειλε συνάδελφό του για συστηματικό εκβιασμό

Ένας 39χρονος ειδικός φρουρός έριξε φως σε μια σκοτεινή πλευρά της αστυνομίας, καταγγέλλοντας μια συνάδελφό του για συστηματικό εκβιασμό. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο φρουρός απευθύνθηκε στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., έχοντας γίνει θύμα εκβιασμού από την γυναίκα αστυνομικό. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, η γνωριμία τους ξεκίνησε διαδικτυακά και σύντομα ο 39χρονος αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση. Η συνάδελφός του, όμως, φαίνεται πως δεν το δέχτηκε και άρχισε να τον εκβιάζει.

Απαιτώντας χρήματα ύψους 250 ευρώ δύο φορές, η γυναίκα αστυνομικός έθεσε τον φρουρό σε μια δύσκολη θέση. Το σημείο παράδοσης των χρημάτων ήταν πάντα κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προσθέτοντας ακόμη ένα επίπεδο δυσκολίας στην κατάσταση.

Όταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε χρήματα για τρίτη φορά, ο 39χρονος δεν άντεξε άλλο. Απευθύνθηκε στις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες του παρείχαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Η γυναίκα αστυνομικός συνελήφθη με τα χρήματα στην κατοχή της και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.