Finos Film: Τιμά την Ημέρα Φαρμακοποιών με ξεχωριστό βίντεο

Finos Film: Τιμά την Ημέρα Φαρμακοποιών με ξεχωριστό βίντεο

Η 25η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP), για να αναδείξει τη συμβολή των φαρμακοποιών στην παγκόσμια υγεία. Η εταιρεία παραγωγής Finos Film αποφάσισε να τιμήσει αυτήν την ξεχωριστή ημέρα με ένα ιδιαίτερο βίντεο αφιέρωμα. Το βίντεο αυτό, προβάλλει την ιστορία και τη σημασία του επαγγέλματος του φαρμακοποιού μέσα από σκηνές κλασικών ελληνικών ταινιών της εταιρείας. Μέσα από αυτά τα καρέ, αναδεικνύεται η προσφορά των φαρμακοποιών όχι μόνο στην καθημερινή φροντίδα της υγείας αλλά και σε κρίσιμες περιόδους, όπως οι πανδημίες.

Η Finos Film προέβη σε αυτήν την πράξη αναγνώρισης, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φαρμακοποιούς για τον καθοριστικό τους ρόλο στην κοινωνία. Το βίντεο αυτό είναι διαθέσιμο μέσω των κοινωνικών δικτύων της εταιρείας και έχει ήδη συγκεντρώσει εκατοντάδες θετικά σχόλια και κοινοποιήσεις. Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιών έχει καθιερωθεί από το 2010 και κάθε χρόνο συγκεντρώνει την προσοχή του κοινού και των μέσων ενημέρωσης, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα του ρόλου που διαδραματίζουν οι φαρμακοποιοί στη βελτίωση της υγείας όλων μας.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image