Γιατί οι νεαροί Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα: Η ιστορία της Φαίης και του Απόλλωνα

Γιατί οι νεαροί Κινέζοι αγαπούν την Ελλάδα: Η ιστορία της Φαίης και του Απόλλωνα

Η Ελλάδα έχει κερδίσει την καρδιά πολλών νέων Κινέζων, που επιλέγουν να σπουδάσουν, να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα μας. Η Φαίη Γιουάν και ο Απόλλωνας είναι δύο από αυτούς τους νέους που έχουν βρει το νέο τους σπίτι στη χώρα μας. Η Φαίη Γιουάν, απόφοιτος του Εθνικού Πανεπιστημίου της Κίνας, ήρθε αρχικά στην Αθήνα για σπουδές, αλλά σύντομα γοητεύτηκε από την ελληνική κουλτούρα και αποφάσισε να παραμείνει. "Η Ελλάδα είναι ένας μαγικός τόπος γεμάτος ιστορία και πολιτισμό", δηλώνει η Φαίη. "Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και η ζωή είναι πολύ πιο χαλαρή και απολαυστική."

Ο Απόλλωνας, που πήρε το ελληνικό του όνομα μόλις έφτασε στη χώρα, ήρθε με τη φιλοδοξία να αναπτύξει την καριέρα του στον τομέα της τεχνολογίας. "Με ενέπνευσε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και οι ευκαιρίες που προσφέρονται στην Ελλάδα", λέει ο Απόλλωνας. "Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν η σύνδεση που έχουν οι Έλληνες με τη φύση και την ιστορία τους." Η Ελλάδα προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, πολιτιστικά ερεθίσματα και μια ποιότητα ζωής που φαίνεται να κερδίζουν όλο και περισσότερους νέους Κινέζους. Οι ιστορίες της Φαίης και του Απόλλωνα είναι μόνο δύο από τις πολλές που καταδεικνύουν τη συνεχή έλξη που ασκεί η χώρα μας στους νέους διεθνείς φοιτητές και επαγγελματίες.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image