Έλεγχοι τροχαίας σε ταξί στη Θεσσαλονίκη

Έλεγχοι τροχαίας σε ταξί στη Θεσσαλονίκη

Σε επιχείρηση των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι σε οδηγούς ταξί, με στόχο την εξάλειψη των παραβάσεων της οδικής κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι της τροχαίας επικεντρώθηκαν σε παραβάσεις που σχετίζονται με τη χρήση ηλεκτρονικής εφαρμογής ταξίμετρου, παραβίαση σειράς προτεραιότητας και πολλαπλή μίσθωση. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν παράνομα ηλεκτρονικά μέσα, αντί για τα παραδοσιακά ταξίμετρα, με αποτέλεσμα την παραπλάνηση των επιβατών και τη δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού.

Επιπλέον, αρκετές από τις παραβάσεις αφορούσαν την προτεραιότητα στους δρόμους της πόλης, με ορισμένους οδηγούς να παραβιάζουν τη σειρά και να προκαλούν επιπλέον προβλήματα στην κυκλοφορία. Εντυπωσιακό ήταν το εύρος των παραβάσεων που εντοπίστηκαν σχετικά με την πολλαπλή μίσθωση, μια πρακτική που απαγορεύεται και προκαλεί εξαιρετική αναστάτωση στους επιβάτες που επιθυμούν να φτάσουν στους προορισμούς τους με σιγουριά και άνεση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image