Λεωφορείο παρέσυρε πεζό στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες

Λεωφορείο παρέσυρε πεζό στη Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, όταν ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε έναν πεζό, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του απότομου φρενάρισματος, τραυματίστηκαν τρεις επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν αμέσως στον τόπο του συμβάντος για να αρχίσουν τις έρευνες. Ο οδηγός του λεωφορείου κατέθεσε ότι προσπάθησε να αποφύγει το πεζό, ο οποίος διέσχιζε τον δρόμο χωρίς να προσέχει την κυκλοφορία.

Οι μαρτυρίες των επιβατών και των περαστικών επιβεβαιώνουν τα λόγια του οδηγού, ενώ και το βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής φέρεται να υποστηρίζει αυτήν την εκδοχή. Η κίνηση στην περιοχή διακόπηκε προσωρινά για να απομακρυνθεί το λεωφορείο. Η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας είναι πλέον προσβάσιμη, ενώ το λεωφορείο μετακινήθηκε ώστε να επανέλθει η κανονική ροή της κίνηση.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image