Ροζ κοκαΐνη εντοπίστηκε σε Αθήνα και Αγία Παρασκευή

Ροζ κοκαΐνη εντοπίστηκε σε Αθήνα και Αγία Παρασκευή

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν ποσότητες ροζ κοκαΐνης σε περιοχές της Αθήνας και της Αγίας Παρασκευής. Η ροζ κοκαΐνη, γνωστή και ως TUSI, θεωρείται ναρκωτικό πολυτελείας και καταναλώνεται κυρίως σε χώρους ηλεκτρονικής μουσικής, νυχτερινά κέντρα και πάρτι. Οι αρχές, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, κατάφεραν να κατάσχουν τις ποσότητες που βρέθηκαν σε δύο διαμερίσματα στην Αθήνα. Στη σύλληψη προχώρησαν και για τρία άτομα που φέρεται να βρίσκονται πίσω από τη διακίνηση της ροζ κοκαΐνης. Στη διάθεσή τους είχαν πολλά υλικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία του TUSI.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από πληροφορίες που ελήφθησαν από ανώνυμη πηγή, και αναφέρει ότι η διακίνηση του TUSI έχει αυξηθεί ανησυχητικά στους συγκεκριμένους χώρους τα τελευταία χρόνια. Το TUSI είναι συνθετικό ναρκωτικό και η χρήση του μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image