Έγκλημα στην Ειδομένη: Θύμα 28χρονος Αφγανός

Έγκλημα στην Ειδομένη: Θύμα 28χρονος Αφγανός

Στην περιοχή της Ειδομένης, ένα σοβαρό περιστατικό βίας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα, ένας 28χρονος Αφγανός, βρέθηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα για τη διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος του 28χρονου μπορεί να οφείλεται σε συμπλοκή με άλλους πρόσφυγες ή με άτομα που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Οι τοπικές αρχές κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image