Ζουργός και Μπουραζοπούλου | Δύο λογοτεχνικές δυνάμεις επιστρέφουν στις προθήκες!

Ζουργός και Μπουραζοπούλου | Δύο λογοτεχνικές δυνάμεις επιστρέφουν στις προθήκες!

Δύο από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς, ο Ισίδωρος Ζουργός και η Ιωάννα Μπουραζοπούλου, χάρισαν στους αναγνώστες νέα λογοτεχνικά αριστουργήματα το 2023.

Η Ιωάννα Μπουραζοπούλου ολοκλήρωσε την πολυαναμενόμενη τριλογία "Ο Δράκος της Πρέσπας" με το βιβλίο "Μνήμη του Πάγου" (εκδόσεις Καστανιώτη). Η ποιότητα του λόγου και οι αφηγηματικές αρετές της συγγραφέως, που μας έχουν καθηλώσει σε προηγούμενες εκδόσεις, επανέρχονται για να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και αγωνία.

Βίος και Πολιτεία»: Η Ιωάννα Μπουραζοπούλου, ζωντανά από το «υπόγειο»

Ο Ισίδωρος Ζουργός, με το φιλόδοξο αφήγημα "Οι Παλιές και Νέες Χώρες" (Εκδόσεις Πατάκη), προαναγγέλλει ίσως μια στροφή προς ένα απλό και μεστό ύφος. Η πείρα και η δεξιοτεχνία του καταξιωμένου πεζογράφου ξεδιπλώνονται σε ένα μυθιστόρημα που μας καλεί να αναλογιστούμε τον κόσμο γύρω μας.

Ζουργός και Μπουραζοπούλου στις προθήκες - Fosonline

Ζουργός και Μπουραζοπούλου, με τα ποιοτικά και συναρπαστικά μυθιστορήματά τους, επιβεβαιώνουν την αδιαμφισβήτητη θέση τους στην εξέλιξη της νεοελληνικής πεζογραφίαςΜην χάσετε την ευκαιρία να βουτήξετε στους κόσμους που δημιούργησαν!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.