«Σπουδή στην υποταγή» της Σάρα Μπερνστάιν

«Σπουδή στην υποταγή» της Σάρα Μπερνστάιν

Η Καναδή συγγραφέας Σάρα Μπερνστάιν κατακτά τη λογοτεχνική σκηνή με το πρώτο της μυθιστόρημα, που έρχεται αντιμέτωπη με τον καταιγισμό της αναγνώρισης. Με τίτλο «Σπουδή στην υποταγή»" το έργο αναδεικνύει μια περίπλοκη ιστορία σε ένα απομονωμένο κομμάτι του Βορρά, προσκαλώντας τον αναγνώστη σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και τρόμο.

Βιβλίο, Σπουδή στην υποταγή, Sarah Bernstein - Dioptra.gr

Η πρωταγωνίστρια, μια νεαρή γυναίκα που επιστρέφει στη χώρα των προγόνων της, βρίσκεται στο κέντρο μιας ιστορίας που εξελίσσεται στο πλαίσιο της υποταγής και της διαστροφής. Καθηλωμένη στον ρόλο της υπηρέτριας στον πλούσιο, πρόσφατα χωρισμένο αδελφό της, η ηρωίδα μας προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον που την κατηγορεί και την αποκλείει.

Υποταγή Εκδόσεις Βιβλιοπωλείον της Εστίας Βιβλιοπωλείο Λεμόνι

Η ατμόσφαιρα τρόμου και αγωνίας που διαπνέει το μυθιστόρημα αναδεικνύει τη θεματική των θυτών και θυμάτων, εξετάζοντας τη στοχοποίηση, την ενοχή, την εξουσία, και την υποταγή. "Στον Λαβύρινθο της Υποταγής" προσφέρει ένα εντυπωσιακό ταξίδι στο σκοτεινό ψυχολογικό τοπίο του ανθρώπινου ψυχισμού, ενώ αναδεικνύει τον αγώνα για επιβίωση σε έναν κόσμο που πλανάται ανάμεσα σε παράξενες πραγματικότητες και απειλητικούς διακανονισμούς.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.