Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο

Ο δημιουργός Quentin Tarantino και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Brad Pitt ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή τους στον κινηματογράφο με την επερχόμενη ταινία "The Movie Critic". Μετά την επιτυχία τους στο "Once Upon A Time In Hollywood", ανακοινώνεται η δέκατη και τελευταία συνεργασία τους, υπόσχοντας ένα μοναδικό κινηματογραφικό ταξίδι.

Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Κουέντιν ΤαραντίνοΣτο "The Movie Critic", ο Brad Pitt θα υποδυθεί έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που θα βασίζεται σε έναν πραγματικό χαρακτήρα, έναν κριτικό ταινιών που έζησε στα περιθώρια της δημοσιότητας. Με τον Tarantino στον καθοδηγητικό ρόλο, η ταινία αναμένεται να αναδείξει τα σαρκαστικά και έξυπνα στοιχεία του κριτικού, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στη δεκαετία των '70s.

Brad Pitt Quentin Tarantino reunite Final Film 'The Movie Critic' – Deadline

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tarantino και ο Pitt συνεργάζονται και αναμένεται να αποτελέσει έναν ακόμη μεγάλο κινηματογραφικό επιτυχημένο συνδυασμό. Tα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά, με την κυκλοφορία της ταινίας προγραμματισμένη για το 2025. Η ανακοίνωση αυτή έχει προκαλέσει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία από τους φανς του κινηματογράφου παγκοσμίως.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.