Venus In Fur, του Ντέιβιντ Άιβς στο Theatre Of The No

Venus In Fur, του Ντέιβιντ Άιβς στο Theatre Of The No

Το Theatre Of The No, ετοιμάζεται να σαγηνεύσει το κοινό με το εμβληματικό έργο του Ντέιβιντ Άιβς, «Venus In Fur» (Η Αφροδίτη με τη Γούνα), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μαζόχ. Η παράσταση, που σημείωσε τεράστια επιτυχία σε Αμερική και Ευρώπη, υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη δραματικές εντάσεις, πνεύμα και παιχνίδια εξουσίας.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Τόμας, ένας φιλόδοξος θεατρικός συγγραφέας που ψάχνει εναγωνίως την κατάλληλη πρωταγωνίστρια για το νέο του έργο, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μαζόχ. Η άφιξη της μυστηριώδους Βάντας φέρνει τα πάνω-κάτω, καθώς η ένταση κλιμακώνεται και τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία θολώνουν επικίνδυνα.

Μέσα από έξυπνους διαλόγους και αριστοτεχνική σκηνοθεσία, το "Η Αφροδίτη με τη Γούνα" θέτει ερωτήματα για την φύση του έρωτα, την υποταγή και την εξουσία, ενώ παράλληλα σατιρικά σχολιάζει τις κοινωνικές συμβάσεις και τα ταμπού.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Αυγούστου στο Theatre Of The No.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.