Μάθαμε που θα παίξει η ταινία του Peaky Blinders

Μάθαμε που θα παίξει η ταινία του Peaky Blinders

Εξαιρετικά νέα για τους φαν του Peaky Blinders! Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά της αγαπημένης σειράς πλησιάζει και μόλις αποκαλύφθηκε πού θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

vbn.png

Σύμφωνα με το Variety, η ταινία δε θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά θα προβληθεί απευθείας μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε και κάποιες προβολές στους κινηματογράφους, όπως έχει συμβεί και με άλλα έργα της πλατφόρμας, αλλά τα τωρινά νέα δεν το επιβεβαιώνουν.

bnm.jpg

Η επιστροφή του Cillian Murphy στον ρόλο του Thomas Shelby είναι πλέον επίσημη, ενώ ο Tom Harper θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς, θα γράψει το σενάριο.

Αν και το υπόλοιπο καστ της ταινίας παραμένει άγνωστο, υπάρχει πιθανότητα να δούμε γνωστά πρόσωπα από τη σειρά. Επιπλέον, ο Knight αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο νέο υπερσύγχρονο στούντιο Digbeth Loc στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει πάνω από 700 θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.

Μάθαμε που θα παίξει η ταινία του Peaky Blinders!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η ταινία δεν είναι το μόνο project που ετοιμάζεται, καθώς το Netflix αναπτύσσει δύο νέες σειρές στο ίδιο σύμπαν του Peaky Blinders.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.