Ο Eddie Murphy επιστρέφει δυναμικά στο "Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4" - Δείτε το νέο trailer

Ο Eddie Murphy επιστρέφει δυναμικά στο "Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4" - Δείτε το νέο trailer

Ο αγαπημένος μας Axel Foley, ενσαρκωμένος από τον Έντι Μέρφι, επιστρέφει στην ενεργό δράση μέσα από την πλατφόρμα του Netflix με το "Beverly Hills Cop: Axel F". Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της θρυλικής σειράς ταινιών έρχεται στις οθόνες μας τον Ιούλιο.

O Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4: Ο Eddie Murphy επιστρέφει και βάζει φωτιές στο νέο trailer

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, εκτός από τις επιστροφές των αγαπημένων χαρακτήρων, όπως οι Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser και Bronson Pinchot, θα δούμε και νέες προσθήκες στο καστ. Ο Joseph Gordon-Levitt, η Taylour Paige και ο Kevin Bacon προσδίδουν φρεσκάδα και νέες δυναμικές στην ιστορία, με τον Bacon να υποδύεται τον αρχηγό Grant.

Beverly Hills Cop: Axel F Trailer: Eddie Murphy Stars in Netflix Movie

Το καινούριο trailer υπόσχεται ασταμάτητη δράση και θεαματικά εφέ. Με σκηνές που περιλαμβάνουν εντυπωσιακά κυνηγητά με φορτηγά, εκχιονιστικά και ελικόπτερα, καθώς και μπόλικη δράση με πιστολίδια, το sequel φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των θεατών, συνδυάζοντας το κωμικό στοιχείο με το υψηλό επίπεδο δράσης που έχουμε αγαπήσει. Το "Beverly Hills Cop: Axel F" θα είναι R-rated και σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις ως ένα πραγματικό blockbuster.

nm.jpg

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Axel Foley επιστρέφει στο Μπέβερλι Χιλς όταν η ζωή της κόρης του, την οποία υποδύεται η Taylour Paige, απειλείται. Μαζί με τον νέο του συνεργάτη, που υποδύεται ο Joseph Gordon-Levitt, και τους παλιούς φίλους του Billy Rosewood (Judge Reinhold) και John Taggart (John Ashton), προσπαθούν να ξεσκεπάσουν μια συνωμοσία. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer

 

 
 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.