Ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Γιώργος Μπίλιος στo Caja de musica

Ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Γιώργος Μπίλιος στo Caja de musica

Οι τραγουδοποιοί Αλέξανδρος Αργύρης και Γιώργος Μπίλιος μας προσκαλούν στη μουσική σκηνή Caja de Musica, υποσχόμενοι μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια.

Ο Αλέξανδρος Αργύρης θα παρουσιάσει το νέο του single «SOS», καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο του άλμπουμ «83ΝΜ», που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ο Γιώργος Μπίλιος θα ερμηνεύσει τραγούδια από το ντεμπούτο άλμπουμ του «Διακόπτης» του 2018 και επιλογές από τα επόμενα έξι singles του. Οι δύο καλλιτέχνες θα ενώνουν τις φωνές τους για να διασκευάσουν γνωστά τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία με το δικό τους μοναδικό στυλ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν φιλικά οι τραγουδίστριες Πηνελόπη Αργύρη και Χρυσούλα Κεχαγιόγλου.

fgh.jpg

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν φιλικά οι τραγουδίστριες Πηνελόπη Αργύρη και Χρυσούλα Κεχαγιόγλου. Θα Τους συνοδεύουν οι μουσικοί: Γιάννης Δημάκος (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Τσαχτσίρης (ηλεκτρικό μπάσο), Σωτήρης Πεπέλας (τρομπέτα), Κώστας Χριστοδούλου (κρουστά) και Λεωνίδας Παλαμιώτης (τρομπόνι).

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.