Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές των '80s και έκανε διάσημο τον Μπρους Γουίλις

Η σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές των '80s και έκανε διάσημο τον Μπρους Γουίλις

Η σειρά "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του '80. Προβλήθηκε από το ABC από το 1985 έως το 1989 και συνολικά προβλήθηκαν 66 επεισόδια. Η σειρά αφηγούνταν την ιστορία δύο ιδιωτικών ντετέκτιβ, της Μάντι Πέρσον (Σίμπιλ Σέπερντ) και του Ντέιβιντ Πέιν (Μπρους Γουίλις), που συνεργάζονταν για να λύσουν μυστήρια. Η σειρά ήταν γεμάτη χιούμορ, μυστήριο και ρομαντισμό, στοιχεία που την έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλή στους τηλεθεατές.

Αυτός, Αυτή και τα Μυστήρια: Το' ξερες ότι υπάρχει στο Youtube;Ωστόσο, η επιτυχία της σειράς δεν ήταν χωρίς προβλήματα. Οι δύο πρωταγωνιστές, ο Μπρους Γουίλις και η Σίμπιλ Σέπερντ, είχαν έντονες διαφωνίες μεταξύ τους, οι οποίες συχνά οδηγούσαν σε τσακωμοί. Οι διαφωνίες τους ήταν τόσο έντονες που έφτασαν στο σημείο να μην μιλάνε μεταξύ τους παρά μόνο μπροστά στις κάμερες. Παρά τις δυσκολίες, η σειρά "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" ήταν μια τεράστια επιτυχία. Ο Μπρους Γουίλις κατάφερε να κάνει μια σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο μετά τη σειρά, ενώ η Σίμπιλ Σέπερντ συνέχισε να εργάζεται στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, χωρίς όμως να φτάσει ποτέ στην επιτυχία του συμπρωταγωνιστή της.

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια»: Ο άγριος τσακωμός που τελείωσε τη σειρά που  μας μεγάλωσεΗ σειρά "Αυτός, αυτή και τα μυστήρια" παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του '80. Η χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών και η μοναδική ατμόσφαιρα της σειράς εξακολουθούν να γοητεύουν τους τηλεθεατές και σήμερα.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.