Μιλάνο | Αστυνομικός μαχαιρώθηκε μετά από επίθεση σε τρένο

Μιλάνο | Αστυνομικός μαχαιρώθηκε μετά από επίθεση σε τρένο

Για τον τραυματισμό αστυνομικού μετά από επίθεση σε τρένο στο Μιλάνο κάνιε λόγο η Corriere della Serra.
Αναλυτικότερα, ένας αστυνομικός, ο Christian Di Martino, αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας του Μιλάνου, μαχαιρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της 9ης Μαΐου στο σταθμό Lambrate στο Μιλάνο.
Οι αστυνομικοί επενέβησαν μετά την καταγγελία περί ενός άνδρα που πετούσε πέτρες στα τρένα και ο οποίος είχε χτυπήσει και μια 55χρονη, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο Fatebenefratelli σε μη σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 37χρονο Μαροκινό υπήκοο. Ζαλισμένος από το τίζερ-όπλα των αστυνομικών, κατάφερε και πάλι να χτυπήσει με μαχαίρι τρεις φορές στην πλάτη τον 35χρονο αστυνομικό. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Niguarda. Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει τραύματα σε κάποια όργανα.
Ο Μαροκινός τελεί υπό κράτηση. Έχει πολλά ψευδώνυμα στη βάση δεδομένων της αστυνομίας και βαρύ ποινικό μητρώο.
Η κατάσταση του αστυνομικού
Τα τραύματα από μαχαίρι κατέστρεψαν εσωτερικά όργανα και μεγάλα αγγεία στο στήθος και την κοιλιά. Οι παρεμβάσεις στο νοσοκομείο Niguarda βοήθησαν στη μείωση της σοβαρής εσωτερικής αιμορραγίας και στην προσπάθεια διατήρησης των κατεστραμμένων οργάνων.
Βρίσκεται στο μετεγχειρητικό θάλαμο όπου η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.
Τι δήλωσε η Τζόρτζια Μελόνι
Από την πλευρά της η Τζόρτζια Μελόνι τοποθετήθηκε χωρίς περιστροφές για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ιταλία.
«Παρακολουθώ με ανησυχία όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον σταθμό Lambrate στο Μιλάνο, όπου ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε πολλές φορές από έναν πολίτη εκτός ΕΕ που πετούσε πέτρες σε τρένα και ανθρώπους. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον τραυματία αξιωματικό, την οικογένειά του και τους συναδέλφους της Κρατικής Αστυνομίας», δήλωσε η πρωθυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Πηγή: NEWSBOMB
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.