Τρίποντο | Το περιοδικό-σύμβολο για το μπάσκετ

Τρίποντο | Το περιοδικό-σύμβολο για το μπάσκετ

8 Νοεμβρίου 1988: Μια ημερομηνία χαραγμένη στη μνήμη κάθε μπασκετόφιλου. Εκείνη την Τρίτη, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το περιοδικό "Τρίποντο", σηματοδοτώντας την απαρχή μίας εποχής γεμάτης αθωότητα, πάθος και αγάπη για το άθλημα. Η σχέση των αναγνωστών με το "Τρίποντο" ήταν αχόρταγη. Κάθε Τρίτη, η αγωνία για την αγορά του τεύχους ήταν αβάσταχτη. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, γεμάτο φρεσκάδα και πρωτοπορία. Ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα αθλητικά περιοδικά,  ασκούσε κριτική, παρουσίαζε έξυπνα θέματα και στατιστικά, και έβαζε τον αναγνώστη στο επίκεντρο.

Ακόμα και σήμερα, τα τεύχη του κοσμούν περίοπτη θέση στα σπίτια των παλιών μπασκετόφιλων. Σαν ιερά κειμήλια, φυλάσσουν αναμνήσεις μίας αθώας εποχής, όπου το μπάσκετ κυριαρχούσε στις καρδιές.

«Τρίποντο»: Το περιοδικό-σύμβολο για το μπάσκετ -Διαβάστε ΟΛΟ το ιστορικό πρώτο φύλλο του 1988!Το "Τρίποντο" μπορεί να έπαψε να κυκλοφορεί το 2004, όμως η κληρονομιά του παραμένει ζωντανή. Στις καρδιές των μπασκετόφιλων, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση, ως σύμβολο μίας εποχής γεμάτης όνειρα και αγάπη για το άθλημα.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.