Νιντζάκια | Η σειρά που μάγεψε μια γενιά παιδιών

Νιντζάκια | Η σειρά που μάγεψε μια γενιά παιδιών

Ποιος δεν θυμάται τα παιδικά του χρόνια; Την αθωότητα, την ξενοιασιά, αλλά και την αγάπη για τα κινούμενα σχέδια; Για τους Έλληνες 40άρηδες, υπάρχει ένα παιδικό που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στη μνήμη τους: Τα Νιντζάκια.

Τα νιντζάκια no4 - € 25,00 - Vendora 

Τα Νιντζάκια ήταν μια σειρά κινουμένων σχεδίων που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1986 και γνώρισε τεράστια επιτυχία, καθηλώνοντας το νεανικό κοινό. Η σειρά αφηγείται την ιστορία τριών αδελφών που εγκατέλειψαν το σπίτι τους στο χωριό για να αναζητήσουν τη γιαγιά τους και την αδερφή τους στην πόλη. Στην πορεία, ανακαλύπτουν τις ικανότητές τους στις πολεμικές τέχνες και γίνονται Νιντζάκια, πολεμώντας το έγκλημα και την αδικία.

4 DVD / Τα Νιντζάκια 5 / 5 μικροί Υπέροχοι… - € 15,00 - VendoraΗ σειρά προβλήθηκε στην ΕΡΤ και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στις ηλικίες 6-12 ετών. Οι χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Ράφαελ, ο Ντίνο και ο Μάικλο, έγιναν αγαπημένοι των παιδιών, που ήθελαν να μιμηθούν τις περιπέτειές τους. Η επιτυχία της σειράς οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων. Καταρχάς, η σειρά ήταν πολύ διασκεδαστική και είχε έντονη δράση. Τα παιδιά παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις περιπέτειες των Νιντζακιών, καθώς πολεμούσαν τους κακούς και έφερναν τη δικαιοσύνη.

Ρετρό - Νιντζάκια: Ποιος από εσάς θυμάται αυτή την παιδική σειρά;  (pics&vid) - Mothersblog.grΗ σειρά ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής για τους εξής λόγους:

  • Η δράση και η περιπέτεια: Τα επεισόδια της σειράς ήταν γεμάτα δράση και περιπέτεια, κάτι που τα έκανε ιδιαίτερα συναρπαστικά για τα παιδιά.
  • Το χιούμορ: Η σειρά είχε επίσης ένα έντονο χιούμορ, το οποίο απολάμβαναν μικροί και μεγάλοι.
  • Τα διδακτικά μηνύματα: Η σειρά δεν ήταν απλώς μια σειρά δράσης και περιπέτειας. Περιείχε επίσης διδακτικά μηνύματα για την αξία της φιλίας, της οικογένειας και της αλληλεγγύης.

Τα Νιντζάκια αποτελούν μια αγαπημένη ανάμνηση για πολλούς Έλληνες. Η σειρά άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην ελληνική τηλεόραση και συνεχίζει να αγαπιέται από γενιές παιδιών.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.