Το ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ στην ΕΡΤ

Η ενημέρωση τη δεκαετία του 80 ήταν πολύ ποιο περιορισμένη σε σχέση με τη σημερινή εποχή και γινόταν μέσω των περιοδικών , του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, της Κρατικής αφού τα ιδιωτικά κανάλια ξεκινήσανε από το 1989 και μετά. Αρχές της δεκαετίας του 80 και μια μουσική εκπομπή με τίτλο "Μουσική Ποπ" έκανε την εμφάνιση της στην ΕΡΤ. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στο εφηβικό και νεανικό κοινό της εποχής και η μοναδική επιλογή να μάθουν τι συμβαίνει στη διεθνή μουσική σκηνή, και να απολαύσουν τα βίντεο κλιπ τους.

Αργότερα ,μετά από τρείς εκπομπές ονομάστηκε "Μουσικοραμα". Παρουσιαστής της εκπομπής ήταν ο Γιώργος Γκούτης, μια ωραία προσωπικότητα με πολύ ωραία ομιλία και παρουσίαση τον θεμάτων. Μερικές φορές ήταν μαζί με τον Γκούτη και ο Στάθης Παπούλιας. Τα βίντεο κλιπ ήταν από τη ξένη ποπ και ροκ μουσική. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε από την ΕΡΤ-1 την 24/09/1982 και η τελευταία την 15/06/1991 . Προβαλλόταν κάθε Παρασκευή λίγο πριν τις 9 το βράδυ και διαρκούσε 40 λεπτά. Η μουσική ήταν του Γιώργου Ζιάκα, και η μουσική στους τίτλους έναρξης, ήταν του Σταύρου Λογαρίδη.

Police, Queen, Chicago, Duran Duran, Genesis, Spandau Ballet, Sade, Ιron Maiden, Motorhead, Wham και πολλοί άλλοι σταρ της εποχής ήταν μερικά ονόματα που παρελάσανε από την εκπομπή. Το play list της εκπομπής, διαμορφωνόταν μια φορά το μήνα μέσα από τα γράμματα των τηλεθεατών με της προτιμήσεις τους. Μετά το τέλος της εκπομπής ο Γιώργος Γκούτης σταμάτησε και δεν ξαναεμφανίστηκε ούτε στο ραδιόφωνο ,ούτε σε κάποιο μουσικό έντυπο.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.