ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μπαρτσελόνα κλειδώνει το μέλλον της με τον Λαμίν Γιαμάλ

Η Μπαρτσελόνα κλειδώνει το μέλλον της με τον Λαμίν Γιαμάλ

Η Μπαρτσελόνα διαθέτει ένα ανεκτίμητο ταλέντο που δεν σκοπεύει να αφήσει να φύγει. Ο Λαμίν Γιαμάλ, το 17χρονο "θαύμα" του ποδοσφαίρου, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στο Euro 2024, ανεβάζοντας σημαντικά την αξία του.

Οι εξαιρετικές του επιδόσεις έχουν κάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο να συζητά συνεχώς για αυτόν, με την Μπαρτσελόνα έτοιμη να προχωρήσει σε ενέργειες για να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Αν και υπέγραψε το τελευταίο του συμβόλαιο μόλις τον Οκτώβριο του 2023, οι Καταλανοί ετοιμάζουν ήδη νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, καθώς ο νεαρός σταρ λαμβάνει αυτή τη στιγμή 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MARCA, το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι το 2030 και ο διεθνής Ισπανός θα είναι σε θέση να το υπογράψει μόλις ενηλικιωθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image