ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ - Βόλος: Επιστροφή στη δράση με στόχο την κορυφή

ΑΕΚ - Βόλος: Επιστροφή στη δράση με στόχο την κορυφή

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και αντιμετωπίζει τον Βόλο στην OPAP Arena σήμερα (16/09, 20:00, COSMOTE Sport) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η «Ένωση» επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες βαθμών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα, ώστε να προσεγγίσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού πρώτα περάσει τα εμπόδια του Βόλου και της Athens Kallithea στο Κύπελλο.

Ο Αλμέιδα, ο οποίος συμπληρώνει 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο, ζητά από τους παίκτες του να εφαρμόσουν την πίεση ψηλά, να εκμεταλλευτούν τα λάθη του αντιπάλου και να είναι αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Μόουζες Οντουμπάτζο, ενώ ο Έρικ Λαμέλα είναι αμφίβολος και πιθανότατα θα προφυλαχθεί. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Μουκουντί, που επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις της εθνικής του, ωστόσο ανέβασε ρυθμούς στις προπονήσεις. Θετικά νέα για τον Αλμέιδα είναι η επιστροφή του Γιόνσον, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο Φράντζι Πιερό, ο διεθνής Αϊτινός επιθετικός, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του, πιθανότατα ερχόμενος από τον πάγκο, καθώς βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και έχει αγωνιστικό ρυθμό από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image