Πώς ένας 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας παρκούρ σε ταράτσα

Πώς ένας 14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας παρκούρ σε ταράτσα

Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό ενός 14χρονου προσφέρουν φως στην υπόθεση που συγκλόνισε την κοινότητα του Ευόσμου. Ο ανήλικος, που τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος, τραυματίστηκε σοβαρά όταν επιχείρησε να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο παρκούρ σε ταράτσα πολυκατοικίας. Οι μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής ρίχνουν περισσότερο φως στα αίτια του ατυχήματος που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να γλίστρησε προσπαθώντας να περάσει από τη μία ταράτσα στην άλλη, καταλήγοντας στον φωταγωγό. Η δραστηριότητα του παρκούρ, που απαιτεί ισορροπία και ακρίβεια, μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν δεν λαμβάνονται οι απαραίτητες προφυλάξεις. Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι το παρκούρ είναι όλο και πιο δημοφιλές μεταξύ των νέων, αλλά και επικίνδυνο όταν δεν υπάρχει καθοδήγηση ή προστατευμένος χώρος για άθληση. Παράλληλα, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την απουσία μέτρων ασφαλείας σε πολυκατοικίες της περιοχής. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image