Τρομοκρατική απειλή στην Αθήνα: Το σχέδιο των Ιρανών στου Ψυρρή

Τρομοκρατική απειλή στην Αθήνα: Το σχέδιο των Ιρανών στου Ψυρρή

Ένα σοκαριστικό σχέδιο φαίνεται να είχε στο στόχαστρο την καρδιά της Αθήνας, καθώς αποκαλύπτεται ότι τρομοκράτες συνδεδεμένοι με το Ιράν προετοίμαζαν επίθεση στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει το Reuters, ένας από τους στόχους ήταν ένα εβραϊκό εστιατόριο στην εμβληματική περιοχή του Ψυρρή. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται στο ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η πρόθεση των τρομοκρατών ήταν να προκαλέσουν καταστροφή και να σπείρουν τον τρόμο στην ελληνική πρωτεύουσα. Το σχέδιο προέβλεπε την εκτέλεση της επίθεσης σε μια περιοχή γεμάτη τουρίστες και κατοίκους, αυξάνοντας έτσι τον αντίκτυπο του χτυπήματος.

Η αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας κινητοποιήθηκαν άμεσα, εκπονώντας σχέδιο αντίδρασης για την αποτροπή της επίθεσης. Οι κινήσεις που τέθηκαν σε εφαρμογή αποδείχθηκαν αποτελεσματικές, με αποτέλεσμα να αποτραπεί το σχέδιο πριν πραγματοποιηθεί. Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν πληροφορίες για πιθανές συνδέσεις και άλλους συμμετέχοντες στο τρομοκρατικό δίκτυο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image