Τέλος στο 31χρονο κυνήγι της Χρυσής Κουκουβάγιας

Τέλος στο 31χρονο κυνήγι της Χρυσής Κουκουβάγιας

Μετά από 31 χρόνια, το μυστηριώδες κυνήγι της Χρυσής Κουκουβάγιας, που έχει γοητεύσει χιλιάδες λάτρεις της περιπέτειας, τελικά έφτασε στο τέλος του. Το αγαπημένο αγαλματίδιο σε μορφή κουκουβάγιας, κρυμμένο κάποια στιγμή στη Γαλλία από τον Max Valentin το 1993, βρέθηκε επιτέλους από έναν επίδοξο κυνηγό θησαυρών. Το κυνήγι είχε ξεκινήσει ως πρόκληση για τους φιλόδοξους παίκτες, ενσωματώνοντας γρίφους και στοιχεία που απαιτούσαν εξαιρετική παρατηρητικότητα και υπομονή. Η Χρυσή Κουκουβάγια αποτελούσε επί χρόνια αίνιγμα και προκάλεσε το ενδιαφέρον από κυνηγούς από όλο τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που συμμετείχαν σε αυτό το ιδιαίτερο παιχνίδι για δεκαετίες, επιδίωξαν να ανακαλύψουν τη μυστική τοποθεσία του αγαλματιδίου.

Το κυνήγι του θησαυρού δεν ήταν μόνο τεστ δεξιοτήτων αλλά και αφορμή για την εξερεύνηση της γαλλικής υπαίθρου. Το συγκεκριμένο κυνήγι έχει γράψει ιστορία ως ένα από τα πιο παράξενα και μακροχρόνια παιχνίδια θησαυρού στον κόσμο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image