Οι αεροπορικές της Star Alliance επιβραβεύουν τους τακτικούς επιβάτες τους στις χώρες της Σκανδιναβίας

Οι αεροπορικές της Star Alliance επιβραβεύουν τους τακτικούς επιβάτες τους στις χώρες της Σκανδιναβίας

Οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Star Alliance αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τους τακτικούς επιβάτες τους στις χώρες της Σκανδιναβίας. Αυτό το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης προαναγγέλθηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Στοκχόλμη, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών από διάφορες αεροπορικές εταιρείες της συμμαχίας. Για να ενισχύσουν την αφοσίωση των επιβατών τους, οι εταιρείες προσφέρουν ειδικά προνόμια όπως αυξημένες αποσκευές, προτεραιότητα στον έλεγχο ασφαλείας και πρόσβαση σε αποκλειστικά σαλόνια αναμονής. Ο Michael Schultz, Διευθύνων Σύμβουλος της Lufthansa, δήλωσε: "Οι επιβάτες μας στη Σκανδιναβία είναι από τους πιο πιστούς πελάτες μας. Αυτή η επιβράβευση είναι ένας τρόπος να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους".

Τα μέλη της Star Alliance όπως οι Lufthansa, SAS και Turkish Airlines συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προσφέροντας αυξημένα μίλια και εκπτωτικά κουπόνια για μελλοντικά ταξίδια. Σύμφωνα με τον Johan Lundgren, επικεφαλής της SAS, οι επιβάτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες ταξιδιού, αλλά και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει η συμμαχία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image