Νεά Προποντίδα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας

Νεά Προποντίδα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης λόγω λειψυδρίας κηρύχθηκε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, στη Χαλκιδική, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα. Η πρωτοφανής κατάσταση έφερε τη Θεσσαλονίκη σε δύσκολη θέση, καθώς ο πληθυσμός του Δήμου Νέας Προποντίδας αντιμετωπίζει έντονη έλλειψη νερού. Η απόφαση ελήφθη σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, και τον Δήμαρχο Μανώλη Καρά για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε συνεχή επαφή για τον συντονισμό των δράσεων και την εξεύρεση λύσεων για την υδροδότηση της περιοχής.

Η λειψυδρία έχει προκαλέσει μεγάλες πιέσεις στο σύστημα ύδρευσης, ενώ οι κάτοικοι του Δήμου καλούνται να περιορίσουν την κατανάλωση νερού σε απαραίτητα επίπεδα. Το ζήτημα είναι κρίσιμο και επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών. Συνεχείς συζητήσεις πραγματοποιούνται για την εξασφάλιση επαρκών ποσοτήτων νερού και την αποκατάσταση της ισορροπίας στο σύστημα ύδρευσης. Οι τοπικές αρχές, με τη συμβολή της Πολιτικής Προστασίας, εργάζονται αδιάκοπα για την άμβλυνση της κατάστασης και την αποφυγή τυχόν επιπρόσθετων προβλημάτων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image