Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά

Έφοδοι της αστυνομίας σε καταυλισμούς Ρομά

Σε παράλληλες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί χτες, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδους σε καταυλισμούς Ρομά στην Αττική. Σκοπός των επιχειρήσεων ήταν η πρόληψη και η αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που αφορά τόσο σε εγκληματικές πράξεις όσο και σε λαθρεμπόριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν όπλα, ναρκωτικά και κλεμμένα αγαθά. Παράλληλα, έγιναν αρκετές συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις.

Οι επιχειρήσεις αυτές θεωρούνται κρίσιμες για την αύξηση της ασφάλειας και της τάξης στις συγκεκριμένες περιοχές. Η συντονισμένη δράση της ΕΛ.ΑΣ. περιλάμβανε τη συμμετοχή πολλών τμημάτων και κατάφερε να φέρει στο φως σημαντικά ευρήματα. Οι αρχές διαβεβαιώνουν ότι τέτοιες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, στοχεύοντας στην καταπολέμηση της παραβατικότητας και στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης. Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν ομάδες της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ., ενώ υπήρξε και υποστήριξη από τη Μονάδα Αποκατάστασης Τάξης. Κατά την έφοδο, έγιναν επίσης έλεγχοι για τις συνθήκες διαβίωσης των διαμενόντων και διαπιστώθηκαν παραβάσεις που θα αντιμετωπιστούν σύμφωνα με τον νόμο.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image