Το Ισραήλ ετοιμάζεται για αντεπίθεση μετά από την ιρανική επίθεση

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για αντεπίθεση μετά από την ιρανική επίθεση

Η ένταση κλιμακώνεται στη Μέση Ανατολή μετά από την ιρανική επίθεση με πυραύλους και drones στο Ισραήλ, η οποία προκάλεσε περιορισμένες ζημιές σε αεροπορική βάση. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, υποστράτηγος Χέρζι Χαλέβι, προειδοποίησε ότι η επίθεση θα λάβει απάντηση.

«Το Ιράν ήθελε να βλάψει τις στρατηγικές δυνατότητες του Κράτους του Ισραήλ – αυτό είναι κάτι που δεν είχε συμβεί πριν. Ήμασταν προετοιμασμένοι για την επιχείρηση «Σιδερένια Ασπίδα» – προετοιμασία που έφερε το Ιράν αντιμέτωπο επίσης με εναέρια υπεροχή», είπε ο Χαλέβι.

«Την περασμένη Δευτέρα, είδαμε τι οργανώθηκε και πιστεύουμε ότι το κράτος του Ισραήλ είναι πολύ ισχυρό και ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει μόνο του, αλλά με μια απειλή τόσο πολυάριθμη και τόσο μακριά, είμαστε πάντα χαρούμενοι που έχουμε τις ΗΠΑ μαζί μας», είπε ο Χαλέβι.

«Κοιτάμε μπροστά, εξετάζουμε τα βήματά μας και αυτή η εκτόξευση τόσων πολλών πυραύλων, πυραύλων κρουζ και UAV στο έδαφος του κράτους του Ισραήλ θα έχει απάντηση», πρόσθεσε.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.