Μεντιλίμπαρ | «Δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου διαδικασία πέναλτι, αυτή ήταν πάντα η ιδέα μου για το ποδόσφαιρο»

Μεντιλίμπαρ | «Δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου διαδικασία πέναλτι, αυτή ήταν πάντα η ιδέα μου για το ποδόσφαιρο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους δημοσιογράφους μετά τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού , αναδεικνύοντας τη στάση του απέναντι στα πέναλτι και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο. Εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση και την ελπίδα του για μελλοντικές επιτυχίες, ενώ επισήμανε τη σημασία της συμβατότητας της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του με την αγωνιστική πραγματικότητα της ομάδας και την ευχαρίστησή του γι' αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τους παίκτες και την προσπάθεια που έχουν κάνει για να φτάσουν ως εδώ, για εμάς, για τον κόσμο μας, που ήθελε πολύ να είναι εδώ απόψε μαζί μας αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να μπορέσει να το απολαύσει στον επόμενο γύρο, αφού έχουμε ένα ακόμα ματς εκτός έδρας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γιατί σήμερα το θέλαμε πάρα πολύ. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ νωρίς στο παιχνίδι στο 11ο λεπτό και από κει και πέρα ξέραμε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας. Από κει κι έπειτα όμως μπορέσαμε να το διαχειριστούμε καλά, καταφέραμε να αντέξουμε. Μετά την αρχή του αγώνα ισορροπήσαμε λίγο την κατάσταση κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος κερδίζοντας και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Θα προετοιμαστούμε καλύτερα τώρα για τα επόμενα παιχνίδια». «Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κοιτάξει διαδικασία πέναλτι. Είναι κάτι που δεν το κάνω ποτέ. Ούτε τα δικά μας ούτε του αντιπάλου. Κι αυτό φέρνει τύχη». 

«Θέλουμε πάντα να είμαστε ψηλά. Σήμερα μπήκαμε άσχημα στο παιχνίδι. Το δύσκολο για μας ήταν να καταφέρουμε να το ισορροπήσουμε. Στην συνέχεια ανεβήκαμε και ανεβάσαμε και την άμυνά μας πιο ψηλά». «Ο Τσολάκης είχα πραγματικά μια μεγάλη βραδιά. Έχει αποκρούσει τρία πέναλτι. Αυτά μας έφεραν την πρόκριση. Σπουδαία εμφάνιση για κείνον».

 

 

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.