Τζολάκης | Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είδαν από κοντά το Φενέρ-Ολυμπιακός - Τρέλανε και τους σκάουτ που τον είδαν

Τζολάκης | Όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες είδαν από κοντά το Φενέρ-Ολυμπιακός - Τρέλανε και τους σκάουτ που τον είδαν

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν πανηγύρισε μόνο την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε. Με την εκπληκτική του εμφάνιση, μάγεψε και τους σκάουτ που βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Από την Παρασκευή 19/4, ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει γίνει το πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η εμφάνιση του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε έπεισε πολλούς ότι ο Τζολάκης έχει όλα τα φόντα για να γίνει ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην Ελλάδα για την επόμενη δεκαετία.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός γνωρίζει την αξία του ταλαντούχου τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο του Τζολάκη λήγει σύντομα και με εμφανίσεις σαν αυτή κόντρα στην Φενέρ, το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού έχει εκτοξευθεί.

Στην Πόλη βρέθηκαν σκάουτ από πλήθος κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με στόχο να παρακολουθήσουν τα "διαμάντια" της Φενέρμπαχτσε, όπως οι Καντιόγλου, Καχβετσί και Ισμαίλι. Ο Τζολάκης, όμως, τους έκλεψε την παράσταση.

Σκάουτ από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Έβερτον, Γουλβς, Τσέλσι, Άρσεναλ, Μπέρνλι, Λέστερ και Γουότφορντ (όλες από την Premier League) έδωσαν το παρόν στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

Η λίστα, όμως, δεν σταματάει εκεί. Υπήρχαν και άνθρωποι από τις Μίλαν, Μαρσέιγ, Βαλένθια, Ίντερ, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης, Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, Νις, Λεβερκούζεν, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σεβίλλη, Σάλκε, Λειψία, Αμβούργο, Καέν, Μονπελιέ, Μαγιόρκα, Στρασβούργο, Εστορίλ, Σπαλ, ακόμη και από το MLS (Βανκούβερ) για να θαυμάσουν από κοντά το ταλέντο του Τζολάκη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.