«Θρύλε σ’ αγαπώ - Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!»: Θρυλική υποδοχή στον Ολυμπιακό - Βίντεο

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", υποδεχόμενοι την αποστολή της ομάδας μετά την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Περίπου 2.000 "ερυθρόλευκοι" συγκεντρώθηκαν, με καπνογόνα, συνθήματα και άκρατη χαρά, για να τιμήσουν τους ήρωες που έγραψαν χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Θρύλε σ' αγαπώ! Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!»: Θρυλική υποδοχή στον Ολυμπιακό  (vid & pics) - Newsing.gr

Από την πύλη εξόδου ξεπρόβαλε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους οπαδούς να τον αποθεώνουν και να φωνάζουν "Θρύλε σ' αγαπώ! Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!". Ακολούθησαν οι παίκτες, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, όπου χθες βράδυ  πραγματοποίησε ονειρική εμφάνιση στην διαδικασία των πέναλτι, να κρατάει καπνογόνο και να πανηγυρίζει μαζί με τον κόσμο.

Υποδοχή ηρώων στον Ολυμπιακό και «Θρύλε σ' αγαπώ! Φέρτε μας το ευρωπαϊκό!»  (photos+video) - ypodochi iroon ston olybiako kai «thryle s' agapo! ferte  mas to evropaiko!» (photos+video)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί χόρεψε στο ρυθμό των συνθημάτων που φώναζαν το όνομά του, ενώ ο Μεντιλίμπαρ, χαμογελαστός, απολάμβανε την υποδοχή. Η νύχτα στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" άνηκε στον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς να ονειρεύονται πλέον το ευρωπαϊκό τρόπαιο, μετά την μυθική πρόκριση!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.