Συμμορία ναρκωτικών στο Βύρωνα ευθύνεται για τον θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Συμμορία ναρκωτικών στο Βύρωνα ευθύνεται για τον θάνατο 16χρονης κόρης δημοσιογράφου από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φως, με την αποκάλυψη μίας άγουρης συμμορίας που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές στην περιοχή. Η δράση της ομάδας, σύμφωνα με την αστυνομία, χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2023, και φέρεται να συνδέεται άμεσα με τον θάνατο μίας 16χρονης, κόρης γνωστού δημοσιογράφου.

Η τραγωδία:

Τον Νοέμβριο του 2023, η 16χρονη, μαζί με μια φίλη της, βρέθηκε στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα. Εκεί, φέρεται να τους προσφέρθηκε κάνναβη και άλλες ναρκωτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένης της "σίσας", γνωστής και ως "η κοκαΐνη των φτωχών". Η λήψη του μίγματος ναρκωτικών οδήγησε την κοπέλα σε κωματώδη κατάσταση. Μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, έστω και προσωρινά.

Η σύλληψη:

Η αστυνομία, ακάθεκτη, συνέχισε την έρευνα και χθες, προχώρησε σε σύλληψη 9 ατόμων (6 ανήλικοι και 3 ενήλικες νεαρής ηλικίας). Σύμφωνα με την δικογραφία, τα άτομα αυτά αποτελούσαν μέλη μίας εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές Νέου Ψυχικού, Παπάγου και Χαλανδρίου, από τον Νοέμβριο του 2023.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.