Ιωάννινα | Περιστατικό βίας από μαθητές σε σχολική εκδρομή - 16χρονος μαθητής επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ιωάννινα | Περιστατικό βίας από μαθητές σε σχολική εκδρομή - 16χρονος μαθητής επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στα Ιωάννινα, ένα ακόμη περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από ανησυχητικά γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη φορά, τέσσερις 16χρονοι μαθητές, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, επιτέθηκαν και άσκησαν βία σε αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν οι τέσσερις ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων κοντά στην Πλατεία Μαβίλη. Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τους ελέγξουν, οι μαθητές αντέδρασαν βίαια. Αρχικά, τους απώθησαν και στη συνέχεια, ένας από αυτούς επιτέθηκε με γροθιά. Ακολούθησε καταδίωξη, με τους μαθητές να επιχειρούν να διαφύγουν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Παράλληλα, συνελήφθη ο καθηγητής που συνόδευε τα ανήλικα στην εκδρομή, ενώ κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων απαγγέλθηκαν και στους γονείς τους. Σε βάρος των τεσσάρων μαθητών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται η ποινική τους δίωξη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.