Δίκτυο εκμετάλλευσης ανηλίκων | Συλλήψεις για εμπορία και πληρωμένες συναντήσεις με κοκαΐνη

Δίκτυο εκμετάλλευσης ανηλίκων | Συλλήψεις για εμπορία και πληρωμένες συναντήσεις με κοκαΐνη

Μια 25χρονη οργάνωνε συναντήσεις για ανήλικα κορίτσια σε ξενοδοχεία μέσω ερωτικών ραντεβού, συνεργαζόμενη με άλλα άτομα. Τα κορίτσια, που ήταν κάτω των 14 ετών, πληρώνονταν είτε με μετρητά είτε με κοκαΐνη για τις υπηρεσίες τους. Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων., συμπεριλαμβανομένης της 25χρονης «εγκεφάλου», ενός 25χρονου, ενός 54χρονου και μιας 21χρονης, και τους κατηγόρησε για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη είχε στρατολογήσει επτά ανήλικα κορίτσια από το καλοκαίρι του 2023 και τα είχε οδηγήσει σε ερωτικές συναντήσεις με πελάτες σε ξενοδοχεία, εκμεταλλευόμενη τις φιλικές της σχέσεις μαζί τους. Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η 25χρονη λάμβανε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε συνάντηση, ενώ πολλές φορές προσέφερε κοκαΐνη στα κορίτσια αντί για χρήματα.

Οι άλλοι συλληφθέντες, ένας 25χρονος και ένας 54χρονος, μετέφεραν τα κορίτσια στα ξενοδοχεία με το αυτοκίνητό τους και το ταξί τους, αντίστοιχα. Η 21χρονη κατηγορείται για εκμετάλλευση ανηλίκων. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.