Σχολικά bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

Σχολικά bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» οργανώνει σχολικά μπαζάρ, προσφέροντας μια ποικιλία από σχολικά είδη και προϊόντα μέσω των Σχολικών Bazaars, καθώς και μέσω του e-shop τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν σε αυτά τα μπαζάρ όλα τα απαραίτητα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όπως σακίδια, τετράδια, μολύβια και άλλες σχολικές προμήθειες. Τα Σχολικά Bazaars θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερες οικογένειες να προμηθευτούν τα σχολικά είδη σε προσιτές τιμές.

Με την αγοραστική αυτή δραστηριότητα, κάθε επισκέπτης όχι μόνο θα προετοιμάσει τα παιδιά του για την νέα σχολική χρονιά αλλά θα συνεισφέρει και στη σημαντική δράση της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν στα φυσικά σημεία, το e-shop της οργάνωσης προσφέρει την δυνατότητα αγοράς online, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τη διαδικασία απόκτησης των σχολικών προμηθειών. Με την υποστήριξη των φίλων και υποστηρικτών, τα Σχολικά Bazaars γίνονται ένας ακόμη τρόπος ενίσχυσης του έργου της οργάνωσης, που στόχος της είναι πάντα η ευημερία και η ευτυχία κάθε παιδιού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image