Παράνομη βιντεοσκόπηση 18χρονης επιβάτισσας στο τρένο στη Θεσσαλονίκη

Παράνομη βιντεοσκόπηση 18χρονης επιβάτισσας στο τρένο στη Θεσσαλονίκη

Ένας 64χρονος άνδρας συνελήφθη όταν καταγγέλθηκε ότι βιντεοσκοπούσε παράνομα μία 18χρονη επιβάτιδα σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 18χρονη κοπέλα κατάλαβε ότι καταγράφεται ερήμην της και αμέσως ενημέρωσε το πλήρωμα του τρένου. Οι υπεύθυνοι του τρένου επικοινώνησαν με την αστυνομία και όταν το τρένο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, οι αρχές παρενέβησαν και συνέλαβαν τον 64χρονο. Η σύλληψη του άνδρα έγινε με τις κατηγορίες της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προσβολής της προσωπικότητας της κοπέλας.

Όπως σημειώνεται από πηγές της αστυνομίας, στο κινητό τηλέφωνο του 64χρονου βρέθηκε το εν λόγω βίντεο, που αποτελεί σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο για την υπόθεση. Η 18χρονη δήλωσε αργότερα πως αισθάνθηκε έντονα θιγμένη και τρομοκρατημένη από αυτή τη παραβίαση της ιδιωτικότητάς της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image