Σοκαριστικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα

Σοκαριστικό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 60χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος βρέθηκε σε φρεάτιο ανελκυστήρα. Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία, με τις συνθήκες του ατυχήματος να διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές. Ο ίδιος ο άνδρας ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ληστείας και πως οι δράστες τον έριξαν στο φρεάτιο αφού του επιτέθηκαν. Η αστυνομία εξετάζει κάθε πιθανότητα, ενώ προσπάθειες γίνονται για την ταυτοποίηση των υπευθύνων και τη συλλογή στοιχείων που μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Επιπλέον, σε δηλώσεις του συγγενή του θύματος, αναφέρεται ότι είχε παρατηρηθεί έντονη κινητικότητα από άγνωστα άτομα το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα, με στόχο τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποσαφήνιση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image