Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό με νοικιασμένο πολυτελές ΙΧ

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό με νοικιασμένο πολυτελές ΙΧ

Μια εντυπωσιακή και κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα στην Αττική Οδό όταν οι δράστες, χρησιμοποιώντας ένα νοικιασμένο πολυτελές ΙΧ, προσπάθησαν να ξεφύγουν από τις αστυνομικές αρχές. Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη Ραφήνα, όταν οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα. Ακολουθώντας τους, οι αστυνομικές δυνάμεις τους καταδίωξαν κατά μήκος της Αττικής Οδού, με τους δράστες να σπάνε τις μπάρες των διοδίων και να κινούνται με ταχύτητα άνω των 200 χλμ την ώρα.

Η καταδίωξη κορυφώθηκε στο Μαρούσι, όπου οι δράστες τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία. Σύμφωνα με τις αρχές, το πολυτελές όχημα είχε νοικιαστεί με ψεύτικα στοιχεία, κάτι που δυσκόλεψε την αρχική αναγνώρισή τους. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για την αποκάλυψη της ταυτότητας των συλληφθέντων και τα κίνητρά τους, ενώ αναμένονται περαιτέρω δηλώσεις από την αστυνομία εντός των επόμενων ημερών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image