Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις προς Γλυφάδα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος προκάλεσε μεγάλες καθυστερήσεις προς Γλυφάδα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Το συμβάν συνέβη στις 08:30, όταν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κοντά στη γέφυρα της Αλίμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έχει τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Οι οδηγοί των αυτοκινήτων φαίνεται να έχουν μικροτραυματισμούς και βρίσκονται ήδη υπό ιατρική παρακολούθηση.

Η Τροχαία βρίσκεται στο σημείο και διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένη, και οι καθυστερήσεις υπολογίζονται περίπου στη μία ώρα, με τα οχήματα να σχηματίζουν μεγάλες ουρές. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Γλυφάδα συνιστάται να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς δρόμους, όπως η Λεωφόρος Βουλιαγμένης, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Παράλληλα, έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις από την Αστυνομία, ζητώντας από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών. H Τροχαία ελπίζει να αποκαταστήσει την κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν, ενώ η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζεται.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image